Viikko on sujunut varsin mallikkaasti. Yhtenäkään päivänä kalorit eivät ole ylittyneet. Pari kertaa silti on ollut sellainen olo, että millään ei ole mitään väliä ja syön kaiken mitä eteeni sattuu. En kuitenkaan syönyt.

Liikunta onkin sitten rajoittunut pelkkään hyötyliikuntaan. Tällä viikolla lipsuin päätöksestäni käydä kerran viikossa uimassa. Huomenna toki ehtisi vielä, mutta uimaan pitäisi lähteä naapurikuntaan. Siinähän saisi aikamoisen pyörälenkin samassa!

Tuntuu siltä, että paino ei tällä viikolla kaikesta huolimatta ole alentunut. Ainakaan paljoa. Tiedän toki, ettei joka viikko paino voikaan laskea yhtä hurjaa tahtia, kuin mitä tähän asti. Taidan olla luonteeltani liian kärsimätön näin pitkäjänteiseen projektiin.

Askartelin (lue: tulostin :D) itselleni joku päivä motivaattorin. Kuvankin osasin tähän jopa siitä liittää. Idea kuvalle on seuraava: jokaisesta kolmesta kilosta tähden kohdalle saan liittää tähtitarran ja kun vesimiehen tähdet on kerätty, kuva löytyy minun nahastani. Aikoja sitten olen jo päättänyt tuollaisen tatuoinnin ottaa, hieman mukaeltuna tosin, mutta tähän hätään en alkanut lopullista versiota väsäämään, vaan tuo kuva saa palvella motivaattorina. Kuva tulee olemaan minulle palkinto laihdutusprojektista ja muistutus onnistumisesta.

aquarius.gif

Viikkoa on enää niukalti jäljellä, joten kirjoittelen maanantaina sitten miten punnituksen kanssa kävi. Fingers crossed! :)