Vaaka näytti tänä aamuna 104,4 kiloa, lisää siis tuli ja rymisten. En ihmettele ollenkaan, sillä viime viikko oli todella vaikea. Toisina päivinä söin aivan liian vähän ja toisina taas aivan liikaa. Itsestään huolehtiminen muutenkin tuntui jäävän hieman vähiin.

En osaa silti murehtia kamalasti "epäonnistumista", vaan enemmänkin otan plussaviikon herättäjänä: nyt minun on opittava olemaan tarkempi ja pitämään kiinni säännöllisistä ruokailurytmeistä.

Lipsuttua tuli siis useampana iltana, mutta suurin syy painon lisääntymiseen lienee viikonloppu. Kahtena iltana viihteellä ja rasvaiset grilliruoat alkoholin päälle eivät kuulu laihduttajan ruokavalioon. Eilen sitten vielä ostoksilla ollessa äiti vei minut (kamalasta vastustelusta huolimatta :D) syömään buffaan. Ei siis ollenkaan ihme, että läski lisääntyy.

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli todella mukava, varsinkin lauantaina oli ihanaa päästä miehen kanssa yhdessä ulos ja saada kerrankin hieman kahdenkeskistä aikaa. Tälle mökkiintyneelle mammalle ulkoilu teki hyvää. Aikoihin ei ole edes tehnyt mieli lähteä ulos viihteelle, se on kumma juttu, mitä pieni laihtuminen on saanut aikaan. Viikonlopun huvittelun ja törsäilyn jälkeen töihin palaaminenkaan ei ollut niin vastenmielistä kuin yleensä, myös huominen palkkapäivä taitaa motivoida. :D

Uuden viikon aloitan hyvillä mielin valmiina korjaamaan edellisviikolla tapahtuneen vahingon.

Olen valmis haasteeseen, bring it on!