Suoraan asiaan taas: vaaka näytti aamulla 103,6 kiloa, pudotusta viime viikkoon 200 grammaa. Yhteispudotus 10,4 kiloa.

Painon putoaminen hidastui hieman, mutta en osaa olla harmissani tuosta "vähäisestä pudotuksesta". Ennemminkin olen kiitollinen ja yllättynyt, että alaspäin oli menty. Viikonloppu sujui herkkujen äärellä. :( Lauantaina upposi parempiin suihin kokonainen suklaalevy ja muitakin herkkuja tuli maisteltua. Nyt pitää lopettaa tällainen lipsuminen.

Viime viikko oli niin hektinen, ettei oikein aikaa liikkumiseen löytynyt. Ensimmäinen työviikko vei voimat totaalisesti, mutta onneksi viikonloppuna sain kerätä vähän voimia ja rentoutua. Hierojallakin kävin lauantaina. Hieroja kyllä lupaili, että vie minulta kiloja, kun kuona-aineet lähtevät liikkeelle, mutta ei vaan niin käynytkään. :D Mieltä silti lämmitti, kun hän sanoi vartaloni kauniin muodon tulevan pikkuhiljaa esiin. Mukavaa, että muut alkavat huomata laihtumisen, vaikken sitä itse vielä niin huomaakaan. Osa vaatteista ei enää purista samalla tavalla kuin ennen, that's it.

Juhannusviikko edessä (onneksi virastot ovat perjantain kiinni :D). Juhannusaatto tulee todennäköisesti sujumaan kosteissa tunnelmissa hyvän ruoan äärellä, mutta sitä suuremmalla syyllä muut päivät tulee pysyä tiukkana!

Palailen asiaan taas maanantaina, jolloin tuoreimmat tulokset on luettavissa. Sittenpä nähdään, kuinka ämmän käy. :D