Ajattelin päivitellä kuulumisia tältä viikolta jo ennen maanantaista punnitusta. Tyttö on ollut yön yli hoidossa mummulassa, joten hiljainen hetki liikenee blogin kirjoittamisellekin. Koko päivä on tullut häärittyä siivouksen parissa, joten nyt pitää hetki vaan rauhoittua.

Viikko on sujunut painonhallinnallisesti ihan hyvin, olin sairaslomalla koko viikon. Lääkäri diagnosoi taudin äkilliseksi keuhkoputkitulehdukseksi, en tiedä sitten mikä se oikeasti oli. Tulehdusarvot olivat koholla, mutta perjantain kontrollissa onneksi jo kääntyneet laskuun. Eivät vieläkään tosin ihan normaalit olleet.

Kotona ollessa syömistä oli jotenkin paljon helpompi kontrolloida, kuin väsyneenä ja nälkäisenä töistä palatessa. Kyllä silti hinku töihin pääsemiseksi on herännyt, tämä viikko on tuntunut ihan tajuttoman pitkältä. Ehkä osa innosta palata töihin johtuu siitä, että työsopimuksen loppukin alkaa häämöttää. :)

Eilen oli ns. herkkupäivä. En pahemmin jaksanut kirjoitella ylös syömisiäni. Koko viikon muuten kuitenkin olen merkkaillut kaiken niin pilkuntarkasti taas ylös, että tuskin tuo viikko kokonaan yhteen iltaan kaatuu.

Keventäjien tilaus tulee ensi viikolla tiensä päähän, ja ajattelin ensin testata kalorilaskuri.fi:ä ennenkuin teen lopullisen valinnan noiden kahden välillä. :) Kalorilaskuriahan saa kaksi viikkoa kokeilla ilmaiseksi?

Tyttö saapuu ihan kohta tuhoamaan päivän työni tulokset, joten menen vielä hetkeksi ihastelemaan tahrattoman puhtaita ikkunoita ja siistiä olohuonetta. Palataan asiaan taas maanantaina.