Ensimmäinen viikko gfg:n ihmeellisessä maailmassa takana. Ruokavalion noudattaminen on ollut helppoa, eikä liikunta ole ollut pakkopullaa. Ruokien valmistamiseen kulutan aikaa silti enemmän kuin normaalisti. Minulle on ollut helppoa erityisesti se, että minulla on lista asioista, joita saan syödä ja siinä se. Suuhun ei laiteta muuta. Minä en ole lipsunut _lainkaan_, kuka olisi uskonut? Okei, joustan säännöissä sen verran, että haistatan pitkät kiellettyjen kasvisten listalle. Jos tahdon syödä vihannessekoitusta tai keittojuureksia, niin minähän syön. Tuskin se on se kynnyskysymys tässä hommassa.

Omasta tahdonvoimastani kertonee eniten se, että perjantaina kävin kotikotona, pöydät notkuivat ihania leipiä ja pullaa. Tarkemmassa tarkastelussa silmiini eksyi myös juustonaksuja, suklaata ja lakritsia. Kamalan paljon kaikkea hyvää! Eilen olin tytön ja hänen isänsä kanssa ulkona syömässä. Tai siis katselemassa kun toiset söivät. Minä join coca cola zeroa. Välillä pitää oikein keskittyä siihen, ettei vanhasta tottumuksesta vaan napsaise jotain suuhunsa, sen verran houkuttelevasti tytön ranskalaiset olivat naamani edessä.

Voikohan muuten sokerikrapula tulla viikon viiveellä? Eilen kärsin niiiiiiiin jäätävästä päänsärystä ja huonovointisuudesta, että oksat pois. Särkylääkkeet eivät auttaneet, eikä nukkuminen. Yritin huijata kroppaani kokiksella.

Viime viikkoon mahtui kaksi kotitreeniä ja kolme ~tunnin sauvakävelylenkkiä. Ehkä olisi pitänyt jättää suosiolla liikuntaa vähemmälle, sillä viime viikolla orastavalta tuntunut flunssani tuntuu pahentuneen. Yritän ottaa hieman kevyemmin.

Aloin silti viime viikon aikana miettiä, että mahdoinkohan asettaa hieman utopistisen tavoitteen. Tavoitteeni on laihtua kolmen viikon aikana yhdeksän kiloa. Kova tavoite, tiedän. Vielä eilen luulin, että mennään tavoitevauhdissa, mutta vaaka näytti kriittisellä hetkellä taas +400g. Koko viime viikon painoni on siis vaihdellut niin, että ensin tippuu paljon. Sitten tulee vähän lisää ja sitten tippuu taas rytinällä. Eikä sillä, yhteensä olen ensimmäisen viikon aikana laihtunut 2,4 kiloa, se ei ole ollenkaan huonosti! Yritän olla tuijottamatta pelkkiä lukuja.

Mai vaikenee, mutta vain hetkeksi.