Lyhyestä virsi kaunis: päivän punnitustulos 103,8 kiloa. Edellisviikosta pudotusta 800 grammaa ja kokonaispudotus jo yhteensä 10,2 kiloa.

En ala suuremmin kuvailla tuntojani tämän ihmeellisen tapauksen johdosta, sillä päivä on ollut pitkä. Ensimmäinen työpäivä takana ja kaikenmaailmaa on tullut vielä töidenkin jälkeen puuhasteltua, joten alkaa väsy pikkuhiljaa painaa. Varsinkin, kun eilisilta meni jännitellessä uutta ympäristöä. Suurimmilta mokilta ensimmäisenä työpäivänä vältyttiin, mutta ei liene hyvä idea kertoa työnantajalle hänen tiedustellessaan talomme asuinmukavuutta, että naapurit ovat kovia kyttäämään ja ovat soittaneet meille jopa poliisin (turhaan kylläkin, mutta...)? o.O Pitäisi välillä miettiä ennenkuin avaa suunsa.

Toimistotyön ilot huomasin heti puolen päivän jälkeen, selkä ja hartiat alkoivat temppuilla, vaikken istunut edes koneen ääressä. Pakko alkaa käydä säännöllisesti sauvakävelyllä, että niska pysyy edes jonkinlaisessa kuosissa.

Jaarittelin jo kauemmin kuin olin suunnitellut, joten nyt suihkuun ja nukkumaan! Jospa huomenna olisin vähän pirteämmällä tuulella.