Pitkästä aikaa hienoja uutisia laihdutusrintamalta: aamulla vaaka näytti 96,6 kiloa. Kokonaispudotus 17,4 kiloa. Ei ymmärrä, miten yksi hyvin mennyt viikko voikin vaikuttaa noin paljon. Toki tähänkin viikkoon mahtui yksi "herkkupäivä", mutta syömiset eivät silloinkaan kovin pahasti menneet yli.

Ei ole enää pitkä matka siihen, että huomattava ylipainoni muuttuu lieväksi ylipainoksi. Se, jos mikä, on palkitsemisen arvoista. Vesimieskin toivottavasti saa seuraavan tähtensä ensi viikolla (eli kokonaispudotus on 18 kiloa), kunhan jaksan pitää tämän tsempin päällä.

Muut asiat elämässä tuntuvatkin sitten olevan rempallaan ja stressaamisen aiheita riittää. Eilen illalla taas ahdistelin niin paljon, että oli pakko lähteä sauvakävelylenkille iltamyöhällä, ettei pää hajoa. Mahtava tunne, kun piiskaa itsestään irti kaiken. Apulannan kuutio on muuten mitä parhainta lenkkiseuraa. Eipä tuo lenkkeily kaikista pahin mahdollinen tapa purkaa stressiä ole, päinvastoin.

Toivottavasti tällä viikolla stressaamisen aiheeni vähenevät, mutta lenkkeilyinto jatkuu. Yritän ottaa uuden viikon vastaan positiivisella mielellä ja täynnä taistelutahtoa!