Tajusin eilen, että blogini saavuttaa tänään  vuoden iän! Jei. Ehdotin jo kakun leipomista, mutta se olisi ollut hienoista liioittelua -tai ehkäpä lähinnä tekosyy syödä jotain makeaa.

Piti kuitenkin tulla jättämään maininta tänä merkittävänä päivänä. Joulupukki piti muuten huolta painonpudotuksen jatkumisestani tuomalla minulle kalorilaskuriin vuoden käyttöaikaa ja jumppalevyjä. Kaikista suurimmat naurut kirvoitti "jumppaa kirjalla ja pullolla". Minä jäin sitten miettimään, että mihin sitä pulloa tungetaan? Vai harjoitellaanko sillä hauiskääntöä, jolloin kyllä vastus kevenee jumpan edetessä? Ja mihin sitä kirjaa tarvitaan, jos jumppaa vodkapullon kanssa? Ehkäpä se selviää, kun saan aikaiseksi kokeilla. Ei tarvitse arvuutella ja heitellä hurjia skenaarioita ilmaan.

Joulupukki toi minulle myös lahjakortin hierojalle. Päätin juuri käyttää sitä motivaation lähteenä. Saan mennä hierojalle hemmoteltavaksi vasta, kun yhdeksänkymppiä on alitettu. (Tai lahjakortin päiväys alkaa muuten uhkaavasti lähestyä. :P)

Lähempänä uutta vuotta on luvassa vielä lähes presidentin uudenvuodenpuheen veroinen katsaus painonpudotusprojektini tulevaisuuteen. Palaillaan!