Neiti A:n viikko on pyörähtänyt käyntiin oikeastaan aika mainiosti. Sekä syömisen tarkkailu että inhottu ja väistelty opinnäyte ottivat askeleita eteenpäin. Eilen kalorit tuli laskettua tarkkaan ja reilusta iltapalasta huolimatta vaje jäi melkoisen suureksi. Ehkä se on hyväkin antaa kropalle vähän shokkihoitoa kuukausiksi venähtäneen repsahtamisen jälkeen?

Keksin, että on tärkeää juoda riittävästi vettä ja syödä paljon kuituja. No shit? Toivon, että tällä strategialla suurimmat turvotukset ja ylimääräiset ruokamassat elimistöstä ovat pian hus pois niin, että vaa'an lukemat kaunistuisivat edes hitusen. Toivossa on hyvä elää. (Kyllä se ihan oikeasti toimiikin, tänään vaaka näytti jo reilua kiloa vähemmän kuin eilen aamulla. Paskalla käyminen tekee ihmeitä.)

Tänään pitäisi saada itseään niskasta kiinni ja suorittaa operaatio perseen liikutus. Eilen oli tarkoitus lähteä iltalenkille tytön kanssa, mutta yllätysvieraat romuttivat sen suunnitelman.

On oikeasti jännä, kuinka yksi hyvin sujunut päivä motivoi seuraamaan seuraavankin päivän syömisiä. Ja sama toisin päin. Yksi huonosti mennyt päivä johtaa helposti totaalirepsahtamiseen, ainakin täällä. Ja viikon mittaisesta mässyputkesta on aina vaikeampi nousta.

Eilen illalla hemmottelin itseäni kasvonaamiolla ja jalkahoidolla. Mikä siinä on, että nuori nainen ei tahdo jaksaa pitää itsestään huolta? Kaunistelusessiosta seurasi kuitenkin äärimmäisen hyvä olo, eikä kasvonaamio naamassa huvittanut tunkea mitään ylimääräistä suuhunsa. Minähän olen taas hieman fiksumpi; minun ei tarvitse palkita itseäni aina ruoalla.

By the way, kun kerran kauneusasioista aloin höpöttää... Neutrogenan blackhead eliminating daily scrub toimii oikeasti. Suosittelen. Teininä minulla ei ollut finnin finniä, mutta aikuisuuden kynnyksellä iho-ongelmat alkoivat vaivata. Kohtalon ivaa, selvästi.