Tulin tänne virallisesti raportoimaan, että en ole tehnyt yhtään mitään. Liikunta on rajoittunut jääkiekon katselemiseen kotisohvalla. Kyllä nämä tiukaksi menneet pelit ja rangaistuslaukauksetkin ovat saaneet ihan kiitettävästi pulssin nousemaan. *virn*

Pääsiäsen tienoilla kipusin vaa'alle ajatellen, että otetaanpa tässä nyt hieman shokkihoitoa, mutta en osannut mitään niin kamalaa aavistellakaan! Paino oli alle viikossa noussut VIISI KILOA! Pientä turvotusta kenties, sillä seuraavan viikon aikana paino kuitenkin normalisoitui taas. Aika perus, että vaaka näyttää nykyään taas reilusti yli satasen. Onpa kotona jotain, joka kiihtyy nollasta sataan alle viiden sekunnin. 

No enivei, pääsiäisen jälkeen koin hetkellisen ryhdistäytymisen, harrastin jopa ihan aikuisten oikeasti liikuntaa ja merkkailin tunnollisesti kaloreita. Minäpä ostin kuin ostinkin sen jumppapallon, josta aiemmin oli puhetta. Kokeilin jumppaa kerran. Olihan se tehokas, luulisin, sillä meni puoli viikkoa, ennenkuin kykenin istuutumaan kivuttomasti.

Nytnytnyt. Tiedän, että pitäisi tehdä jotain, ennenkuin olen yhtä ympäripyöreä kuin jumppapalloni.